Vaříme s čerstvými potravinami

V současnosti je čím dál tím těžší najít kvalitní, nejlépe české potraviny. Vypěstujete-li si zeleninu nebo ovoce na zahrádce, máte největší jistotu, že jde skutečně o dobré potraviny, i když ani půda na našich zahrádkách není taková, jak bývala. Díky toxických výparů, které jsou v ovzduší, už nebudeme mít zcela čisté potraviny snad nikdy.

Bazalka a oregano
Máte-li alespoň snahu a vyvarovat se těm největším škodlivin, používejte při vaření čerstvé bylinky, které celému jídlu dodají tu správnou chuť i bez přidání umělých dochucovadel.Bylinku si můžete zasadit do květináče a postavit ji na vaši kuchyni na míru, takže i ve městě můžete bez problému pěstovat.

BIO farmy
V případě živočišných potravin je nejlepší zajít k farmáři. Vejce, maso i mléko, to vše je čerstvé a sebrané přímo od zdroje. Je pravdou, že si připlatíte, ale co byste pro sebe neudělali?

Vaříme s čerstvými potravinami
Ohodnoťte příspěvek
300x250-1509716084.png

About the Author